ER DU KLAR TIL 2023?

Hej 

Er du klar til 2023? Det er jeg.😃 Allerede nu tager jeg gerne i mod opgaver til mit nye lille firma. Hvad jeg kan tilbyde, kan du læse mere om herunder. Jeg mangler job opgaver indenfor disse områder, og samtidig med, søger jeg job på deltid, for at komme igang med at tjene penge igen. Gerne en kombination af de to ting. 😃🙏 


Jeg kan arbejde med opgaver indenfor kommunikation, sociale medier, Livestreaming, Digital salg/marketing, webshop – backoffice, skrivning af tekster, vedligehold af hjemmeside, opgaver som Webredaktør/Webmedarbejder, oprettelse af små videoklip til sociale medier, podcast, oprettelse og venligehold af hjemmesider i wordpress mv. 👍


Jeg leder efter et deltids job på 15-20 timer om ugen, med arbejdsopgaver inden for ovenstående, gerne med løsning hjemmefra. Alternativt løsning af opgaver mod betaling af vederlag i forbindelse med egen virksomhed eller en kombination af disse ting. Jeg har bare brug for noget arbejde, hvor jeg kan tjene penge og udføre opgaver, der er brug for. Er der noget jeg ikke kan indenfor ovenstående kunne det jo løses med kurser og uddannelse.👍


Er du interesseret i at vide mere, kan du kigge på min hjemmeside:

www.fixit4seniors.dk – der fortæller lidt om, hvad det er jeg arbejder med som selvstændig. Jeg bor i Faxe og søger job i området her fra og op til Nordsjælland.


E-Mail: kontakt@fixit4seniors.dk

Mobil: 21 42 84 02


Du kan også hjælpe mig ved at sprede ordet om fixit4seniors.dk – da jeg ved, der er mange, der har brug for hjælp med ny teknologi, oprettelse af hjemmesider mv., så jeg kan få nogle kunder ind i virksomheden. 

Vil du støtte mig i mit arbejde, kan du gøre det, ved helt simpelt at købe en kop kaffe. Det kan du læse meget mere om på denne side:

www.buymeacoffee.com/CSLive


Glædelig Jul & Godt Nytår

Glæder mig til at se dig i 2023


Hilsen


Ejnar Riis Hansen


#marketing #wordpress #job #digital #teknologi #linkedin#seniorlovestorm #Seniorerhverv #CSLive #fixit4seniors #Kommunikation#SoMe #Livestreaming #Podcast