MINE ANBEFALINGER

Lene Søby Jensen

Correspondent and Life Coach.

5. august 2022, Lene arbejdede sammen med Ejnar Riis i det samme team

I have been working together with Ejnar Riis Hansen for about 3 years at the Network Senior Erhverv 50+ in Fredericia. He is a wonderful person. He is always in a good mood. He is outgoing, reliable, stabile, flexible, very human and honest. We have been arranging different guests to come and make presentations for our members and it was really a pleasure to work with Ejnar. We have also been working together at the Board of Directors at Senior Erhverv 50+ in Fredericia. Ejnar is a very committed person to his work and it is always possible to reach him over his mobile phone after working hours.


Poul Elmegaard

Landskoordinator hos Senior Erhverv Danmark

29. juli 2022, Poul var Ejnar Riis’ mentor


Ejnar er med til at løfte hele Senior Erhverv. Han er virkelig stabil og har løst mange opgaver i Senior Erhverv, både i de lokale netværk og landdækkende, helt perfekt. Organiserer bl.a. streaming fra konferencer og løser andre udadvendte opgaver. Eneste minus – når Ejnar tager det næste job – er at vi kommer til at mangle ham og hans arbejdskraft, men sådan er det jo med gode kræfter.

Stor ros, anerkendelse og anbefaling af Ejnar.Adam Tinkoff

Sr. Director, R&A Studio at Gartner

28. juli 2022, Adam arbejdede sammen med Ejnar Riis, men ikke i den samme virksomhed

From my experience working with Ejnar Riis, I can share that he is a strong communicator, educator, and project manager. He has strong knowledge of the technology, techniques, and processes that are driving growth and success across social media platforms, especially in the area of telecommunication, video streaming, and digital content creation. He is also very bright, a team player, and pleasant to work with. He would be a positive addition to any team he is a part of. All the best.


Mikael Kamber

Kurser og foredrag om arbejdsglæde, livsglæde og positiv psykologi

28. juli 2022, Mikael var Ejnar Riis’ lærer

Jeg har kendt Ejnar Riis Hansen gennem de seneste 10 år i forbindelse med mit arbejde med arbejdsglæde, ledelse og konstruktiv kommunikation. Vi har lavet arrangementer sammen og korresponderet jævnligt, og gennem dette samarbejde har jeg lært Ejnar at kende som en dygtig organisator, en arbejdshest, en humørspreder og en man altid kan regne med.

Derfor: Hvis du skulle få mulighed for at ansætte Ejnar eller på anden måde arbejde sammen med ham, kan jeg varmt anbefale at slå til.


Alex Lauridsen

Seniorrådgiver hos Aarhus Universitet

28. juni 2022, Alex arbejdede sammen med Ejnar Riis i det samme team


I forbindelse med mit job som koordinator i Fredericia Kommune, har jeg i perioder arbejdet tæt sammen med Ejnar Riis Hansen. Han har primært løst digitale opgaver. Her tænker jeg især på LinkedIn og Facebook. Han har arbejdet med nyhedsbreve, opdateringer, og journalistiske indlæg om aktuelle emner.

Ejnar har desuden været facilitator i forbindelse med afholdelse af Zoom møder, både lokale og landsdækkende, for netværket Seniorerhverv. Ved udvalgte møder og kurser, har Ejnar været ansvarlig for optagelse af video eller Live Streaming, samt gjort disse tilgængelige på YouTube og andre Sociale Medier.

Ejnar har arbejdet systematisk med markedsføring på både trykte og digitale medier. Her har det været udformning af annonce materiale, møder med Jysk Fynske Medier, og planlægning af markedsføringsstrategier, han har været involveret i.

Ejnar har derudover deltaget i rigtig mange opgaver for netværket. Han har haft kontakt med foredrags-og oplægsholdere, der alle har lavet oplæg med emner, der er aktuelle for jobsøgende over 50 år. Han har købt ind og hjulpet i forbindelse med arrangementerne, svaret på mails i kontoret, og har i det hele taget udført opgaver og hjulpet, hvor der har været brug for det, det har netværket og jeg haft stor gavn af.


Bjørn Medom Nielsen

Konsulent Mr. Job – Formand SIND Fredericia

Mr. Job er om job, uddannelse og arbejde. SIND er om psykisk sundhed.

9. juni 2018, Bjørn Medom Nielsen arbejdede sammen med Ejnar Riis i det samme team


Ejnar Riis Hansen er tilknyttet 50+ Senior Erhverv Fredericia, et frivilligt netværk for aktivt jobsøgende over 50 år. I de perioder hvor han ikke har været i ordinært arbejde, har han løst en række opgaver i netværket der fungerer som en virksomhed med produktionsmål og fælles ansvar.

Som projektleder i netværket har jeg oplevet Ejnar Riis Hansen som en aktiv del af netværkets liv, som aktiv medspiller og mentor overfor “kolleger” i netværket, og som ansvarlig og velforberedt underviser i digital adfærd og CV-skrivning, som virksomhedskonsulent for netværket på virksomheder i vores lokalområde i Fredericia og på Vestfyn.

Ejnar Riis Hansen deltager aktivt i debatten om forholdene for jobsøgende over 50 år, og han er et aktivt medlem af netværkets bestyrelse.

Som projektleder har jeg været 100% tryg ved de opgaver som Ejnar Riis Hansen har påtaget sig for netværket 50+ Senior Erhverv Fredericia


Logo for vores hjemmeside www.fixit4seniors.dk

Fixit4seniors, er det nye tilbud til dig, der har brug for en livline til dit IT udstyr. Tegn abonnement eller medlemskab hos os, og få hjælp når du har brug for det. Vi besvarer kun dumme spørgsmål – altså kan alle være med og er velkommen her. Vi hjælper alle, og du behøver ikke være over 50 år

Ejnar Riis Hansen

Jeg er medlem hos Seniorerhverv i Fredericia, og her opdaterer og vedligeholder den lokale hjemmeside: www.seniorerhverv.org/fredericia

Jeg laver også opgaver indenfor dette hos Seniorerhverv Danmark.

Ejnar Riis Hansen

Hos CSLive kan vi hjælpe dig indenfor områderne kommunikation, Sociale Medier, Live streaming, Podcast, Hjemmesider i WordPress, skrivning af tekster, videoklip til hjemmesider/SoMe, opgaver som Webredaktør/Webmedarbejder, arbejde med webshop, vedligeholde hjemmesider o.m.a. Vi kan kun anbefale at prøve os af.

Ejnar Riis Hansen

tail